Hva er en CSR- fil?
23 Aug 2023 12:57

CSR (Certificate signing request) er en fil som genereres på den serveren som sertifikatet senere skal installeres på. For å kunne utstede et sertifikat, trenger vi å få tilsendt en CSR fil.

VIKTIGE FELTER I CSR-FILEN

En CSR-fil kan inneholde mange felter. De som er viktige for oss er feltene "CN", "O" og "C":

• Common Name (CN): Hele domenenavnet du skal ha validert (test.eksempel.no).
  • Organisation (O): Navnet på din bedrift akkurat slik den står oppført i Norid.
  • Country (C): Landet din bedrift tilhører. For Norge skal det stå "NO".

Du kan selv teste om feltene i CSR-filen er korrekte ved å bruke følgende lenke:
http://secure.comodo.net/utilities/decodeCSR.html

RELATERTE SPØRSMÅL

Hvordan generere en CSR-fil?
https://support.commfides.com/index.php?/Knowledgebase/List/Index/8/