Javafri Applet for Autentisering og Signering
29 Jan 2020 14:48

Javafri løsning for Digital Legitimasjon (Autentisering) og Signatur benytter en programvare klient (Trust1Connector ) installert på din enhet.
Klienten vil automatisk vises hos ID-porten, HelseID og Kjernejournal m.fl. første gang du benytter løsning fra Commfides.

Hvis det er behov for å laste ned klient på annen måte, kan den lastes ned herfra (se under)

Trust1Connector er nettleser-uavhengig og benytter ingen nettleser utvidelser. Følgende nettlesere støttes:

• Chrome 3+
  • Chrome Canary 50+
  • Firefox 3.5+
  • Opera 12+
  • Opera Neon 1.0+
  • Safari 4+
  • Internet Explorer 9+
  • Vivaldi 1.0+
  • Brave 0.11+
  • Blisk 0.60+
  • Yandex 16+
  • Maxthon 4+

Siste versjon av trust1connector er 1.6.3

OS Støtte:

Trust1Connector er utviklet for å støtte følgende operativsystem: (klikk på lenken for å laste ned klient programvaren for respektive OS):

Minimum fra, til siste versjon:

Som en opsjon, følgende støtte kan utvides til:

• Tynn klient flerbruker RDP og Citrix (kontakt Commfides Service Desk for lisens og instruks)