Plugin kjører ikke i Edge - Windows 10
21 Sep 2020 12:24
I tilfeller hvor Plug-in ikke kjører i Microsoft Edge (Windows 10), kan følgende løsning være aktuell:

• Trykk på Startmeny-symbolet nede i venstre hjørne av skjermen
    • Skriv cmd
    • Høyreklikk på Command Prompt
    • Velg Run as Administrator
    • Svar YES på spørsmålet "Do you want to allow this app to make changes to your device?"
    • Skriv inn følgende tekst rett etter >CheckNetIsolation LoopbackExempt -a -n=Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe (kopier teksten herfra og lim inn i kommandobildet)
    • Du vil få OK som kvittering
    • Trykk på krysset øverst i høyre hjørne i kommenadovinduet for å lukke det

Dersom du har en Edge-versjon FØR 10158 (preview-build)

• Skriv CheckNetIsolation LoopbackExempt -a -n=Microsoft.Windows.Spartan_cw5n1h2txyewy (rett etter :\>)

Dette er en løsning vi tenker kan være greit for dere å vite om dersom andre kunder hos dere melder om at de har problemer med at de ikke får gjennomført autentisering i Edge og T1T er installert på klienten.