Hvordan legge inn SSL bestilling
07 Sep 2021 12:58

Legge inn SSL ordre

1. Logg inn på SSL portalen. Den finner du her.

2. Trykk på "Bestill SSL" under "Sertifikat håndtering" på venstre side. Trykk deretter CTRL + F og søk på navnet til SSL sertifikatet du skal bestille.

3. Når du har valgt SSL sertifikat skal du velge bruker og lime inn CSR-fil. Trykk deretter "neste".

4. I neste felt skal du fyll inn "company details". Dette gjelder da for bedriften eller organisasjonen som skal bruke SSL sertifikatet. SSL portalen er koblet til Brønnøysundsregisteret så dobbelklikk på den riktige organisasjonen og feltene nedenfor fylles automatisk ut. Alt som er markert i rødt skall fyles ut. Husk å legge ved "callback" nummer som er registrert på organisasjonen. Notat-feltet kan brukes til å legge ved instrukser eller PO-nummer. Instrukser kan være "bruk HTTP validering". Husk å huke av "at dette er riktig og gyldig informasjon. Callback personen må være registrert på organisasjonen. Når det er ferdig utfylt skal det se ut som i bildet nedenfor. Når du er ferdig trykk på "Agree & Continue".

5. Det siste steget er å velge domenevalideringsepost. Listen nedenfor viser generisk genererte epostadresser som vil passe til domenet. Hvis ingen av disse fungerer kan du kontakte support og be oss om å bruke den Norid registrerte eposten (den som står oppført på domenet) eller legge dette ved som en instruks i notat feltet. Hvis en av de generiske epostadressene i feltet kan brukes, kryss av dette og velg "next".

6. Hvis ordren er riktig lagt til vil du se en melding slik som på bildet under. Om du mottar en annen feilmelding kontakt support. Kontaktinformasjon til support finner du her.

Flere spørsmål?

Kontakt support:
Mandag – Fredag: 08:00 – 17:00
Tlf: +47 21 55 62 60 (Tast 1 for support)
support.commfides.com