Hvordan generere en CSR på Microsoft IIS 5/6
05 Oct 2013 23:11

En CSR er en fil som inneholder din IIS SSL sertifikat søknadsinformasjon, inklusiv din offentlige nøkkel. Lag din CSR og så kopier inn CSR filen i webformen i søknadsprosessen:

Lag nøklene og CSR:

1. Velg Administrative Tools
  2. Start Internet Services Manager
  3. Høyreklikk på websiden som CSR’et er til og velg Egenskaper
  4. Åpne Directory Security ved å høyreklikke på Directory Security taben
  5. Klikk på Server Certificate. En hjelpeprosess vil åpnes i et nytt vindu:
  6. Klikk på Create a new certificate og så på Next
  7. Velg Prepare the request og så på Next
  8. Gi et navn for dette sertifikatet som kan identifisere det (spes. viktig hvis du jobber med flere domener)
  9. Hvis serveren er 128 bit, kan du bare lage en nøkkel på opp til 1024 bit. Minimumskravet nå på sertifikater er 2048 så serveren må oppdateres før du kan gå videre. Velg 2048 og Klikk Next
  10. Skriv inn Organization og Organizational Unit, dette er firmanavnet og avdelingen. Klikk Next
  11. Common Name skal være det fully qualified domain name eller webadressen der du har tenkt å bruke ditt IIS SSL sertifikat – det området på siden din der kunder vil koble til med SSL. F.eks. et SSL Sertifikat utgitt for commfides.com vil ikke være gyldig for mail.commfides.com. Hvis du trenger et sertifikat for mail.commfides.com må Common Name for sertifikatet være mail.commfides.com. Klikk Next