Hvordan installere SSL sertifikat på Lotus Domino Server 4.6x og 5.0x?
11 Aug 2010 8:07
For å installere sertifikatene må du slå sammen sertifikatene med Key Ring filen.
Dette må gjøres for begge root sertifikatene du får tilsendt.
  • I Notes, fra administrasjonspanelet, klikk på System Databases og velg Open Domino Server Certificate Administration (CERTSRV.NSF) på den lokal maskinen
  • Klikk Install trusted root Certificate into Key Ring (valg 3)
  • Skriv inn filnavnet for Key Ring der du skal lagre dette sertifikatet.  Key Ring filen ble opprettet da du lagde ditt CSR.
  • Velg tilhørende sertifikat-fil fra zip filen som du fikk pr. epost
  • Velg File i ”Certificate Sources” feltet.  Skriv inn filnavnet
Du vil trenge å importere sertifikatene i denne rekkefølgen:
  1. Root sertifikat
  2. Mellomliggende CA sertifikat
  • Velg ”Merge Certificate into Key Ring”
  • Skriv inn passordet for server nøkkelring filen og klikk OK for å godkjenne sammenslåingen
Når alle root sertifikatene er installert må du installere sertifikatet for siden på følgende måte:
  • Klikk på Install Certificate into Key Ring (valg 4)
  • Skriv inn filnavnet for Key Ring filen som skal lagre dette sertifikatet.  Key Ring filen ble opprettet da du lagde ditt CSR.
  • Pakk ut zip-filen som var vedlagt den eposten du mottok
  • Velg File i ”Certificate Sources” feltet.  Skriv inn filnavnet
  • Klikk på ”Merge Certificate into Key Ring”
  • Skriv inn passordet for server nøkkelring filen og klikk OK for å godkjenne sammenslåingen
For mer informasjon vennligst se i server-dokumentasjonen.