Hvorfor viser ikke min nettleser grønn adressebar?
27 Sep 2013 16:29
  1. Det er kun EV (Extended Validation) SSL sertifikater som viser Grønn adresselinje. Dersom du ønsker et EV SSL sertifikat kan du ta kontakt med Kundesenteret på 21 55 62 60 og velge "Spørsmål om våre produkter og tjenester".
  2. Dersom du skriver inn url til din side (feks www.commfides.com) bør du videresendes automatisk til den krypterte delen av siden (dvs https://www.commfides.com). Dersom dette ikke skjer, kan dette konfigureres på serveren eller kodes inn på innholdet på websiden.
  3. Dersom begge punktene over er korrekte, vil ofte grunnen til at du ikke får en grønn adressebar være at din webside både inneholder sikkert og usikkert innehold. For å få hjelp til denne problemstillingen kan du lese artikkelen "Sikkerhetsadvarsel "Vil du kun se det sikre innholdet på websiden?""