Hvordan eksportere sertifikatene fra en .cer-fil
08 Sep 2010 11:59
.cer-filen er en bundling av Rot, Mellomliggende og ditt domenesertifikat for IIS.

For å kunne eksportere domenesertifikatet må man først endre på filendelsen fra .cer til .p7b.
Du kan nå dobbel klikke på filen for å åpne den, gå inn på ”Sertifikater” her skal du kunne se alle 3 sertifikatene.
Dobbel klikk domenesertifikat å gå til taben som heter ”Detaljer” og klikk på knappen ”Kopier til fil…”.
Deretter trenger man bare å følg eksportveiviseren.

Man kan gjøre det samme med Rot og Mellomliggende sertifikatene også.