Hvordan åpner jeg låst/sperret PIN-kode for Commfides e-ID?
31 Oct 2017 12:51

Ved 3 mislykkede innloggingsforsøk vil din Commfides e-ID sperres

PIN-koden for din Commfides e-ID kan endres ved å benytte tilsendt PUK-kode.

1. Høyreklikk på "Chip"-ikonet chip icon på oppgavelinjen (nederst til høyre ved klokken) og velg "Display tokens"
    høyreklikk_meny

2. Under "Security devices" klikker du på "pilen" til venstre for elementet (dette er "ACS ACR101 ICC Reader 0" i bildet under) som ligger under "Security devices" for å utvid treet.
    myclient_vindu_1 myclient_vindu_2

3. Under "Authentication objects" høyreklikker du på "Basic-PIN" eller "Authentication PIN" og velger "Unblock".
    myclient_vindu_3

4. Skriv inn tilsendt PUK og velg deretter ny PIN-kode
    velg_pin_kode

• Om du ønsker kan du verifisere endringen ved å høyreklikke på "Basic-PIN" / "Authentication PIN" og velge "Verify PIN". Skriv inn den nye PIN-koden og klikk på "OK"
    test_pin_kode test_pin_kode_fullført