Hva gjør jeg hvis jeg har mistet min PUK-koden for Commfides e-ID?
08 Aug 2014 12:32

Dersom du har mistet din PUK-kode må du ta kontakt med Commfides.

• Send en e-post til servicedesk@commfides.com med følgende informasjon:
    • Skriv "Mistet PUK-kode" i emnefeltet
    • Skriv inn ditt fulle navn, slik det er registrert i Folkeregisteret.
    • Skriv ned din fødselsdato DD.MM.ÅÅÅÅ (PS: IKKE Fødselsnummer)
    • Skriv ned hvordan du ønsker å få tilsendt din PUK-kode:
      • Sendes som PIN/PUK brev til din Folkeregistrerte adresse. (Trykk her for pris)
      • Send PIN/PUK med PUM til en privatadresse i Norge som du velger. (PUM-sendinger kan ikke omadresseres til utlandet eller til firmaadresse.)
        Du vil bli fakturert for PUM forsendelsen. (Trykk her for pris)

Det er mulig å få utlevert et nytt PIN/PUK brev ved å møte opp ved Commfides lokaler på Lysaker.