Hvordan generere en CSR på Exchange 2010?
05 Oct 2013 22:22

Lage en CSR med Exchange 2010 Certificate Wizard

1. Start Exchange Management Console ved å gå til Start > Programs > Microsoft Exchange 2010 > Exchange Management Console.
  2. Klikk på linken for å Manage Databases.
  3. Velg Server Configuration i menyen til venstre, og deretter New Exchange Certificate fra handlingene menyen til høyre.
  4. Når du blir bedt om en vennlig navn, bruk et navn til din smak. Navnet vil ikke påvirke din forespørsel.
  5. Under Domene Omfang, kan du sjekke boksen hvis du skal generere CSR for et wildcard. Ellers, bare gå til neste skjermbilde.
    Notat: Hvis du merker den boksen for å søke, gå til trinn 8.
  6. I Exchange Configuration menyen, velger de tjenestene som du planlegger å kjøre sikkert og skrive inn navn som du kobler til disse tjenestene som blir bedt om det.
  7. På det neste skjermbildet, vil du kunne se gjennom en liste av navnene som Exchange 2010 foreslår du inkluderer i sertifikatsøknaden. Gjennomgå disse navnene og legge noen ekstra navn på dette punktet.
  8. Din Organization bør være full juridiske navnet på firmaet ditt.
    Din Organization Unit er din avdeling i organisasjonen. f.eks: IT, web, sikkerhet, etc.
    Hvis du ikke har en State/Province, inn i byen informasjonen på nytt.
  9. Klikk Browse for å lagre CSR til datamaskinen din som en .req fil
  10. Neste klikk Save, og deretter Next, og deretter New
  11. Til slutt klikker du Finish for å opprette CSR.
  12. Du skal nå kunne åpne CSR fil som er opprettet i en tekst editor av ditt valg. f.eks: Notisblokk, Wordpad, etc.

Notat: Når du sender inn CSR til oss må du huske å inkludere CSR i sin helhet!
Dette inkluderer -----BEGIN CERTIFICATE REQUEST----- og -----END CERTIFICATE REQUEST-----

Husk: Det er fem streker på hver side av uttrykket.